Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Specialci reševali 70-letnico

Specialci
1/4
Davor Javorović/Pixsell
V Osijeku so reševalci, gasilci in specialci več kot eno uro reševali 70-letno žensko, ki je grozila, da bo skočila iz 11. nadstropja.

"Gledal sem čez okno, ko sem slišal kričati žensko, da bo skočila čez okno. Pogledal sem navzgor in videl, da ima eno nogo že zunaj. Kričala je: 'Skočila bom, odtod me ne boste odpeljali živo'," je dogajanje za 24sata opisal eden izmed stanovalcev.

Ni želela pomoči

Kmalu zatem so prišli gasilci, specialna enota policije in gasilci. Ženska je zbežala v stanovanje in kričala, da bo, v kolikor jo bodo poskušali rešiti, skočila čez okno.

Da bi žensko poskušala pomiriti sta v zgradbo vstopila zdravnica in policist, a je pomoč ves čas zavračala. Hodila je po stanovanju in grozila, da bo skočila. Na pomoč je priskočila tudi specialna enota, ki je po vrvi spustila do oken in ženski preprečila, da bi skočila. Nato so v stanovanje vdrli policisti in rešili prestrašeno žensko, piše 24sata.

Drama se je končala po dobri uri

Neuradno naj bi se ženska že zdravila zaradi psihičnih težav. Ker bi danes spet morala v bolnišnico, pa se je raje odločila za skok čez okno. Po končani drami so jo odpeljali v psihiatrično bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.