Slovenija > Črna kronika
118 ogledov

Spet huda nesreča

Policija Profimedias
V Cerknici se je zgodila huda prometna nesreča, gasilci so skupaj z reševalci poškodovano osebo oživljali in jo s tehničnim posegom rešili iz vozila.

Policisti in gasilci so imeli ta konec tedna polne roke dela, ceste so terjale tudi dve mladi življenji. Danes ob 16.16 je na Notranjski cesti v Cerknici osebno vozilo zapeljalo s cestišča in pristalo v dolini pod cestiščem, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

V nesreči je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Cerknica so poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči, skupaj z njimi so osebo oživljali in jo s tehničnim posegom rešili iz vozila. Gasilci so med drugim tudi zavarovali kraj dogodka ter pomagali vlečni službi pri odstranitvi vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči Cerknica in Logatec so osebo oskrbeli in jo prepeljali v ljubljanski klinični center.

Preberite še:

Ceste vzele še eno življenje

 

Ceste spet vzele mlado življenje

Komentarjev 1
  • Žurnalček 21:13 24.januar 2016.

    ČE POSAMEZNIK NE VE KAJ IN KDAJ JE POLEDICA ALI SPOLSKO CESTIŠČE, MU TO MORA POVEDATI , SICER V MAL BOLJ GROBI OBLIKI, SAMA CESTA ! Pa pustite velike črke , da bodo še nekateri prišli k pameti , predno ...prikaži večno s takšnimi ne spregovori cesta !