Slovenija > Črna kronika
2752 ogledov

Spolno napadel nečakinje, zdaj se je pogodil s tožilstvom

razno 14.11.13. pedofilija, zloraba, otrok, otroci, nadlegovanje, nesreca, zalos Shutterstock
Na novogoriškem okrožnem sodišču so zaradi več spolnih napadov na štiri deklice, stare od šest do devet let, na zaporno kazen obsodili 50-letnega moškega iz zgornje Vipavske doline.

Z državnim tožilstvom je sklenil sporazum o priznanju krivde, tako da bo v zaporu skupno tri leta in pol, pišejo današnje Primorske novice.50-letnika so prijeli konec letošnjega aprila, vse odtlej pa je bil v priporu. Moškega doslej še niso kazensko obravnavali.

Že pred predobravnalnim narokom je s tožilstvom sklenil sporazum o priznanju krivde, ki ga je sodnica tudi sprejela. Zaradi več kaznivih dejanj spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, ga je nato obsodila na tri leta in pol zapora.

Spolno napadel nečakinje in njihovo prijateljico

Tožilstvo je moškemu očitalo več spolnih napadov na osebe, mlajše od 15 let, ki so se zgodili od leta 2016 do aprila letos. Oškodovane deklice so bile štiri, stare pa naj bi bile od šest do devet let. Med njimi naj bi bile tri njegove nečakinje in njihova prijateljica. Ko so deklice o vedenju moškega povedale staršem, so ti ukrepali in ga prijavili pristojnim službam.

Za kaznivo dejanje spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, je po kazenskem zakoniku zagrožena zaporna kazen od treh do osmih let.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • Albatroz 11:12 20.december 2018.

    dosmrtna brez vprašanj.

  • Janez_53 15:07 19.december 2018.

    Človeku pride na misel, da so tudi na tožilstvu ljudje, ki jim sprevržena spolna dejanja niso tuja!!! Kako se sploh lahko POGAJA zločinec, ki stori takšna gnusna dejanja - in to celo svojim bližnjim??? Očitno drvi naša družba v propad!

  • Lucy_Mickey 15:01 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edinaa stvarr potrebna preprosto tipkanje in dostop do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> http://www.Internet43.Com