Slovenija > Črna kronika
51864 ogledov

Sprehajalka našla mrtvo žensko, 33-letnica je bila umorjena

Umor Zg. Duplek, 8.9.2023 Žurnal24 Kriminalisti so preiskovali umor.
Pri Kidričevem našli mrtvo 33-letnico, zaradi suma umora prijeli 37-letnega moškega in 33-letno žensko.

"Včeraj okrog 18.20 smo bili na Policijski upravi Maribor obveščeni, da je sprehajalka v bližini Kidričevega naletela na mrtvo osebo. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti," so sporočili policisti. 

V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da gre za 33-letno žensko iz okolice Ptuja, ki je umrla nasilne smrti. O tem sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, ki sta prišla na kraj. 

"V okviru preiskave kaznivega dejanja umora je bila še isti večer odvzeta prostost 37-letnemu moškemu iz okolice Ptuja, danes pa še 33-letni ženski iz okolice Lenarta," so še sporočili policisti. V izjavi so povedali še, da je eden od prijetih iz njenega ožjega družinskega kroga. Neuradne infromacije Večera, da naj bi šlo za njenega moža, ki je sodeč po medijskih objavah star 37 let, pa tiskovna predstavnica PU Maribor Anita Kovačič Čelofiga ni ne potrdila ne zanikala. 

Preiskava še poteka, zato bo več informacij na voljo kasneje. 

Portal Mariborinfo poroča, da naj bi bila žrtev S. A. iz Markovcev, ki je bila pogrešana od 23. marca, torej že dva tedna. Na policiji tega zaradi varovanja osebnih podatkov niso mogli potrditi. So pa danes poslali sporočilo, v katerem preklicujejo iskanje 33-letnice iz okolice Ptuja, ki so jo svojci prijavili kot pogrešano od 23. 3. 2024, ko je bila ob petih zjutraj nazadnje videna doma. 

V današnji izjavi za medije je Kovačič Čelofiga povedala še, da je njeno izginotje prijavil nekdo iz njenega ožjega družinskega kroga. 

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jakec1575 16:04 06.april 2024.

    letos je leto super ega in blaznosti. se bo sranja velik.