Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Srbi identificirali Seleninega morilca

Umorjena Mehičanka Selena Margerito Graciano Maceda. MUP
Novosadska policija je že zaslišala nekaj ljudi. Iskanje Sleninega morilca se pospešeno nadaljuje.

Potem ko so hrvaški mediji včeraj sporočili, da naj bi bil najden dres na Marjanu last Novosadčana, je tamkajšnja policija takoj začela preiskavo. Osredotočili so se na ljudi, ki imajo v lasti sivo Škodo Ocatvio in ki so bili letos na dopustu na Hrvaškem.

Srbski Blic medtem piše, da naj bi identificirali moškega, ki je osumljen umora Selene. Srbski preiskovalci ga bodo predali Hrvaški, ko bo hrvaška policija Ministrstvu za notranje zadeve Srbije predala vse dokumente.

Po treh tednih morilca še niso našli

Mehičanka je izginila v sredo, 22. avgusta, okoli 16. ure, potem ko se je na Marjanu sprehajala z bratom. Ker je želela posneti panoramsko fotografijo Splita, se je napotila proti živalskemu vrtu in brat je odtlej ni več videl.

Policisti in člani gorske reševalne službe so skupaj s psi tri dni preiskovali vsak kotiček gozda, a trupla niso našli. Slednje je bilo namreč položeno v jamo ter tako dobro prekrito z zemljo in vejami, da ga reševalci sprva, čeprav so bili v njegovi neposredni bližini, niso odkrili. Pozneje ga je odkril eden izmed psov.

Hrvaška policija se na vso moč trudi, da bi ujela morilca Mehičanke, vendar ji to do danes ni uspelo.

Komentarjev 1
  • LJ24 14:08 13.september 2012.

    Še en srbski Paravinja..