Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Srbija: do smrti zabodla 40 dni starega otroka

depresija Shutterstock
Šestindvajsetletna mamica osumljena, da je do smrti zabodla svojega 40 dni starega otroka.

Srbska policija je aretirala mlado mamico zaradi suma detomora. V priporu bo ostala najmanj 48 ur, medtem ko preiskava še poteka. Novinar B92 je neuradno izvedel, da sta se z možem družila s sorodniki do tretje ure zjutraj, ko so šli spat. Ob petih zjutraj je mama vstala, da bi dojila otroka, ko je mož slišal krik. Ko je vstopil v sobo, je videl dober mesec dni starega sina zabodenega. Takoj je poklical rešilca in policijo.

Sosedje so novinarju še povedali, da ni nič kazalo, da bi se taka tragedija lahko zgodila in da so sosede pogosto videli na sprehodu z otrokom. "Krasna družina. Nikoli se niso niti prepirali, nikoli ni bilo nič slabega slišati o njih. Kot zdravstvena delavka predvidevam, da gre verjetno za poporodno depresijo, tako ugibam. Včeraj sem jo videla na sprehodu," je povedala neka soseda.

Mamo bodo najverjetneje obravnavali v specializiranem psihiatričnem oddelku, da bi ugotovili, ali je poporodna depresija resnično razlog detomora, za katerega je po srbskih zakonih predvidena kazen od šestih mesecev do petih let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.