Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Sredi Ljubljane napadli Kubanca

Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Skupina nestrpnežev je v središču Ljubljane napadla skupino parov, med katerimi je bil državljan Kube.

Nestrpneži so pare, ki so se sprehajali po središču Ljubljane, napadli v nedeljo ponoči. Pri tem so s steklenico lažje poškodovali državljana Kube. Po neuradnih podatkih naj bi se skupina najmanj petih ali šestih moških lotila tudi žensk.

Tiskovni predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek je potrdil, da so bile v skupini, ki jo je napadla skupina nestrpnežev, tudi ženske in da "bo preiskava pokazala, kolikšna je bila skupina napadalcev, predvsem pa je pomembna vloga posameznikov".

"Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka. Predkazenski postopek se vodi na podlagi zakona o kazenskem postopku in sicer zaradi suma, da je bilo storjeno kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe z nevarnim predmetom. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo," so še sporočili s PU Ljubljana. Dejali so še, da niso pridržali nikogar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.