Slovenija > Črna kronika
9435 ogledov

Srhljiva uvertura v Martinovo

Prometna nesreča v Sodražici
1/5
Gasilska enota Ribnica
Že popoldan pred Martinovim je pokalo kot za stavo, več avtomobilov na strehi, nesreča je zaprla avtocesto.

Ob 11.40 sta na cesti Mengeš - Duplica pri prehitevanju trčili osebni vozili, eno se je prevračalo in pristalo na travniku. Poškodovano osebo so odpeljali v ljubljnaski klinični center, gasilci PGD Kamnik pa so vozilo potegnili na cestišče in pomagali pri nalaganu na vozilo avtovleke.

Ob 12.17 sta v križišču ulice Za vrti in Ceste v Loški potok v Sodražici trčili osebni vozili, eno se je prevrnilo in pristalo na strehi. Hudo poškodovano osebo so reševalci odpeljali v klinični center, gasilci PGD Ribnica, ki so zavarovali kraj nesreče, pa so avto postavili nazaj na kolesa. Še dve osebi sta bili lažje poškodovani. Posledice te nesreče si lahko ogledate v galeriji. 

Nekaj po sedmi uri je na avtocesti pri izvozu Kranj–Vzhod v smeri Ljubljane prišlo do trčenja dveh osebnih vozil, po katerem se je eno prevrnilo in pristalo na strehi. Do trčenja je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti vožnje povzročitelja nesreče, štiri osebe pa so utrpele lahke telesne poškodbe, so sporočili s kranjske policijske uprave. Avtocesta je bila zaprta skoraj tri ure.

Okrog pol štirih ponoči je v kraju Stara - Nova vas v občini Križevci pri Ljutomeru osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo, ena oseba se je poškodovala.

Ob šestih zjutraj sta se na izvozu iz avtoceste v Šenčurju zaleteli osebni vozili. Kranjski gasilci so nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev ter sanirali razlite tekočine.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
 • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 11:43 11.november 2018.

  Na Martinovo za volan sede največ neizkušenih voznikov, ki sicer ne vozi redno, sploh pa v nočno jutranjih razmerah.

 • Žurnalček 10:26 11.november 2018.

  Prvi zakon novinarstva je , da je naslov takšen , da odgovarja napisanemu članku . V njem aludirate na alkohol , v nadaljevanju pa o tem ni ne duha ne sluha !! Ste mal zmedeni al ruknjeni ?

 • Avatar strauski
  strauski 09:20 11.november 2018.

  a je bil kriv alkohol pa čeprav so bili vsi trezni,morda če bi pivo ali dve popil se ne bi ničesar zgodilo