Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Ste videli to nesrečo?

Cesta PIC
Izven naselja Košnica sta trčili dve vozili. Eden od udeležencev je po nesreči odpeljal, policija ga išče.

V soboto se je ob 10.36 na glavni cesti izven naselja Košnica, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika dve osebnih vozil.

Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen, tip Vento, temnordeče barve, je vozil iz smeri Laškega proti Celju. V desnem preglednem ovinku hitrosti in načina vožnje ni prilagodil razmeram na cesti, zato ga je zaneslo na nasprtono smerno vozišče. V tistem trenutku je po svojem pasu pravilno pripeljal voznik drugega osebnega vozila. Z umikom v desno je skušal preprečiti trčenje. Neznani voznik je kljub temu trčil v levi del osebnega vozila in po trčenju s kraja nesreče odpeljal, ne da bi ustavil.   

Policija prosi vse, ki bi imeli kakršne koli podatke o omenjeni prometni nesreči, da pokličejo na telefonsko številko Postajo prometne policije Celje 03 57278 00 ali na telefonsko številko 113. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.