Slovenija > Črna kronika
405 ogledov

Takšen je bil izplen akcije

zaseženi predmeti droga PP Ljubljana Moste
Policisti so obiskali tri stare znance.

Policisti policijske postaje Ljubljana Moste so v ponedeljek na podlagi odredbe sodišča opravili več hišnih preiskav pri treh osumljencih v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki. Med preiskavo v Kranju in Škofji Loki niso našli predmetov, povezanih z odredbo. 

Drugače pa je bilo v Ljubljani. Policisti so pri 34-letnemu osumljencu našli in zasegli okoli 450 gramov prepovedane droge heroin, približno 100 gramov prepovedane droge konoplje rastline, 6350 evrov, denar v tujih valutah (200 CHF, 15 USD), 22 gramov naložbenega zlata, 3 zlatnike, digitalno tehtnico, dva mobilna telefona, pvc vrečke ...

Osumljenega 34-letnica so naslednji dan skupaj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor. Zoper ostala dva osumljenca je bila podana kazenska ovadba. Vsi trije osumljenci so bili za tovrstna dejanja že obravnavani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.