Slovenija > Črna kronika
87197 ogledov

To naj bi bil razlog za strelski obračun v Ljubljani

Streljanje v lokalu Sombrero D. M.
Kot smo neuradno uspeli izvedeti, naj bi prišlo med vpletenimi do spora zaradi dolžniških razmerij.

Na območju Most v Ljubljani je v ponedeljek malo pred 15. uro prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi. Storilec je s kraja zbežal, policisti pa so kraj zavarovali.

Kasneje so policisti sporočili, da je bil v širši okolici kraja odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. "Zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin še poteka, zato vam več informacij še ne moremo posredovati," so dodali. 

Do streljanja je sicer prišlo v lokalu Sombrero. Pokojna sta po naših podatkih lastnik zastavljalnice Robert V., ki je v istem kompleksu, in njegov sodelavec, stara sta bila 57 in 58 let. Kot nam je povedal njun znanec, sta oba veliko časa prebila na kavah v Sombreru in tudi danes naj bi se tam sestala s 47-letno stranko. Domnevno naj bi šlo za dolžniško razmerje. Dušan V. naj bi namreč pred časom pri njima zastavil zlatnino, zdaj pa jo hotel nazaj odkupiti, a naj bi bila cena kar naenkrat višja. To ga je očitno prignalo čez rob. "O Robiju lahko povem samo lepe stvari. Zastavljalnico ima več kot dvajset let, v preteklosti je imel pogodbo z Novo Ljubljansko banko in je tudi posojal denar, po istih obrestnih merah. Med epidemijo je zbolel za covidom-19 in se komaj izvlekel," nam je še povedal njegov znanec.

Po neuradnih informacijah STA naj bi storilec pobegnil z avtomobilom in naj bi imel po pobegu pri sebi še vedno orožje, pa tudi ročno bombo. Na območju Polja je avto ustavil, iz njega izstopil in si nato sodil sam. Policija za zdaj teh informacij ni potrdila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 31
 • Naklonsky 08:25 06.junij 2023.

  Čefurji raus! Je odličen naslov fima….

 • Avatar Garancija
  Garancija 08:01 06.junij 2023.

  Ljubljana postaja greznica,in mafijsko leglo

 • jakec1575 06:45 06.junij 2023.

  to streljanje v lokalih podnevi je postalo stalnica. hitro smo se navadili.

Sorodne novice