Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Traktorist podlegel poškodbam

traktor Wikimedia
Voznika so poskusili oživljati, a žal neuspešno.

Ob 13.40 se je v Olmu v občini Koper prevrnil traktor. Gasilci JZ GB Koper so poškodovanega voznika traktorja rešili izpod vozila in pomagali zdravstvenemu osebju Prehospitalne enote pri oživljanju, navaja uprava za zaščito in reševanje. Poškodbe so bile za voznika prehude in je poškodbam podlegel. 

Gasilci so s tehničnim posegom dvignili in prepeljali do pokojnikovega bivališča. 

Komentarjev 5
  • Pepe007 08:37 19.december 2016.

    Lok in kabina delno preprečita večkratno obračanje traktorja. Ne pa zmeraj. Vem iz lastnih izkušenj. V obeh primerih bi za večjo varnost rabil še sistem, ki te zadrži znotraj varovanega območja, torej varnostni pas. Jaz sem sicer ostal znotraj kabine, ...prikaži več sicer verjetno ne bi pisal tega. Ampak gre za čisto srečo, ker se šipe polomijo pri prvi rotaciji in pri naslednji te bolj ali manj čudež in moč s katero se držiš za volan reši.

  • Skippy 21:32 18.december 2016.

    Vsak ima pravico ogrožati samega sebe.

  • asmas 20:56 18.december 2016.

    sem iz notranjske imam tri traktorje vse registrirane -sicer starejše letnike.in vsi imajo original kabino,nobenega loka.Primorci pa za delo med vinogradi uporobljajo izključno traktorje brez loka in kabine.Baje jih ovira pri delu.stvar poznam,ker sem službeno trikrat tedebsko po vaseh na ...prikaži veča Obali.INn nesreča je tu.Tomo vinkoviča še nisem videl s kabino,in takih traktorjev je na obali polno-no vsaj podobne oblike-razni goldoniji...in ni mi jaso kako lahko registrirajo traktor