Slovenija > Črna kronika
84 ogledov

Trčil v 13-letnika na rolki in odpeljal naprej

Rolkar Shutterstock
Neznani voznik je podrl 13-letnika, ki se je z rolko peljal ob pločniku, in odpeljal naprej. Policisti prosijo očividce za pomoč tudi pri nesreči, v kateri je neznani voznik na prehodu zbil peško.

Neznani voznik je v Žalcu okoli 16. ure trčil ob 13-letnega fanta, ki se je z rolko peljal ob pločniku po lokalni cesti iz smeri Savinjske ceste proti Ulici Savinjske čete.

Voznik v črnem avtomobilu celjskih registrskih tablic je zapeljal na levo stran vozišča in trčil v 13-letnika. Namesto da bi po nesreči pomagal poškodovanemu rolkarju, je odpeljal naprej, so sporočili s celjske policijske uprave.

Za pomoč prosijo očividce, ki naj zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na telefonsko številko Policijske postaje Žalec 03/713 47 00.

Ravno tako za pomoč prosijo pri drugi nesreči, v kateri je bila na prehodu za pešce poškodovana  ženska.

Podrl peško na prehodu

Razjasniti želijo okoliščine nesreče, ki se je zgodila včeraj okoli 19.30. Udeležena sta bila neznani voznik sivega oziroma srebrnega osebnega vozila in peška. Do nesreče je prišlo v Mariboru v bližini hiše Ulica kneza Koclja 6, so sporočili z mariborske policijske uprave.

Po nesreči je neznani voznik odpeljal naprej v smeri Glavnega trga.

Neznanega voznika in morebitne očividce prometne nesreče policisti prosijo, naj pokličejo na telefonsko številko 02/450 20 30 ali na številko 113 oziroma naj se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti v Mariboru.

Komentarjev 1