Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Trčil v drevo in umrl

policija Anže Petkovšek
V ponedeljek ob 22. uri se je na lokalni cesti Muta-Sveti Primož nad Muto v občini Muta zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 27-letni voznik.

27-letni voznik osebnega avtomobila je med vožnjo po omenjeni lokalni cesti zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in pred preglednim desnim ovinkom zapeljal na desno bankino in trčil v drevo. Po trku se je vozilo večkrat prevrnilo po brežini pod desnim robom ceste. Med prevračanjem vozila je voznik padel iz vozila ter obtičal pod desnim bokom vozila. Pri tem je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Prometna nesreča s smrtnim izidom se je zgodila tudi na lokalni cesti Vrhnika-Podlipa v ponedeljek ob 11.15. 61-letni voznik osebnega avtomobila Renault clio, je med vožnjo po lokalni cesti od naselja Podlipa proti naselju Vrhnika, v levem ovinku zapeljal izven vozišča, nakar se je vozilo prevrnilo na streho, pri tem pa je voznik padel iz vozila. Zaradi hudih poškodb je bil mrtev na kraju nesreče.

Danes zgodaj zjutraj pa se je huda nesreča zgodila tudi na štajerski avtocesti med Slovensko Bistrico in počivališčem Tepanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.