Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Trčila v 16-letnico in pobegnila

Prehod za pešce Saša Despot
Ljubljanski policisti so v ponedeljek zjutraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznica trčila v peško in pobegnila. Policija prosi za informacije.

Policisti PU Ljubljana so v ponedeljek okrog 8. ure obravnavali prometno nesrečo v križišču Njegoševe ulice in Hrvatskega trga v Ljubljani, v kateri je bila ena oseba lahko telesno poškodovana.

16-letna peška je prečkala ulico Hrvatski trg na prehodu za pešce. V tistem trenutku je po Njegoševi ulici pripeljala neznana voznica z neznanim vozilom, zavila desno na ulico Hrvatski trg in pri tem trčila v peško, nato pa odpeljala naprej.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija naproša neznano voznico in očividce prometne nesreče, da pokličejo na Postajo prometne policije Ljubljana na tel. št. 01/58 38 820, na interventno številko 113 ali pa na anonimni telefon 080 1200. 

Trčil in pobegnil

Nesreča s pobegom se je včeraj zgodila tudi v Novi Gorici. Do trčenja je prišlo ob 15.20 v krožišču pri Qlandiji. Po do sedaj zbranih podatkih je 24-letni italijanski voznik avtomobila znamke BMW 530D peljal iz smeri Rožne Doline proti Novi Gorici. Ko se je približeval krožnemu križišču, je nekoliko zmanjšal hitrost. Za njim je takrat vozil zaenkrat še neznani voznik črnega avtomobila znamke VW Lupo. Zaradi prekratke varnostne razdalje je slednji trčil v avtomobil italijanskega voznika. 

Po trčenju je neznani voznik odpeljal s kraja nesreče, ne da bi oškodovancu nudil podatke. V nesreči se k sreči nihče ni poškodoval, na vozilu 24-letnega italijanskega voznika pa je nastala manjša materialna škoda. 

Policisti prosijo voznika avtomobila znamke VW Lupo kot tudi vse morebitne očividce, da se zglasijo na novogoriški policijski postaji ali na najbližji policijski postaji oz.  pokličejo na znano interventno številko policije 113  ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Komentarjev 3
  • puksicd 12:56 09.oktober 2014.

    Še ena neodgovorna SVIJA na delu? Marš, kuzla!

  • depresija 12:43 09.oktober 2014.

    Najbolj strahopetno in hinavsko dejanje - pobeg iz mesta nesreče..

  • laibach123 12:15 09.oktober 2014.

    spet...kaj se ni že kkšn mesec nazaj na litostroju zgodila podobna zgodba...