Slovenija > Črna kronika
75 ogledov

Trk treh vozil, avtocesta zaprta v obe smeri

Policija Saša Despot
Huda prometna nesreča na Gorenjski avtocesti. Kot poročajo s kranjske policijske uprave, je šlo za trk treh vozil.

Gorenjska avtocesta je bila popoldne zaradi prometne nesreče med Lescami in galerijo Moste zaprta v obe smeri in to dobridve uri. 

"Nesrečo je pri Mostah zaradi neupoštevanja  pravil  varne  vožnje povzročil voznik avtomobila, ki je med vožnjo proti Radovljici trčil v avtomobil voznice pred seboj," je malo po 20. uri sporočil Bojan Kos, tiskovni predstavnik kranjske policijske uprave.  Po trčenju je avtomobil  udeležene voznice odbilo še na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčilo v reševalno vozilo, ki je pravilno peljalo proti Jesenicam. 

V nesreči se je lažje poškodovala udeleženka nesreče. "Povzročitelj ni bil pod vplivom alkohola, zaradi prekrška pa je bil proti njemu uveden prekrškovni postopek in izdan plačilni nalog. Avtocesta je bila zaprta do 19.40 ure," še sporoča Bojan Kos.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Skippy 01:28 27.oktober 2015.

    Ampak eni na polno zavirajo, če že vidijo lučko, da utripa. Samo da si pasejo oči, briga njih za promet od zadaj.

  • Skippy 01:27 27.oktober 2015.

    Slovenija je edina država, kjer bi morali zamenjati vozni in prehitevalni pas. Desni pas bi pač v SLO bil prehitevalni. Itak je manj vozil na njem.

  • Žurnalček 23:19 26.oktober 2015.

    Informacija je potemtakem absolutno napačna , kajti nesreča se ni zgodila na cesti , ki jo razumemo kot AC , ampak na odseku delovišča, kjer ni zaradi zapore ne duha ne sluha o AC . Celo stara magistralka je potem ...prikaži več bolj varna kot ta del, na katerem je bila nesreča. Kje so pa po kmetih SLO zapore na AC me pa ne briga , kajti jaz se veliko lepše peljem po starih poteh.