Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Truplo na bregu Soče

soča Shutterstock 11. Slovenija
Ob bregu Soče je občan opazil moško truplo.

Novogoriški policisti so bili danes okrog pol enih popoldan obveščeni, da je občan v Kanalu ob levem bregu reke Soče opazil moško truplo. "Truplo je opazil občan na levem bregu Soče pri Kanalu. Ker je bilo v vodi dalj časa, identifikacija ni bila mogoča. Več bo znanega po sodni obdukciji in po končanem postopku identifikacije," nam je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Nova gorica Dean Božnik.

Policisti še vedno iščejo dva moška

Novogoriška policija še vedno išče 32-letnega Bogdana Bradaškarja iz Tolmina, ki je 28. avgusta 2011 v popoldanskih urah na območju vasi Soča odšel neznano kam. Njegovo osebno vozilo so bovški policisti opazili 28. avgusta 2011 okrog 19. ure na makadamskem parkirišču pri Velikih soških koritih pred vasjo Soča blizu struge reke Soča.

Soča pa še vedno skriva tudi truplo mladeniča iz okolice Tolmina, ki je sredi marca na cesti Doblar–Tolmin pri Turškem križu zapeljal s ceste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.