Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Ugasnili dve življenji

Žurnal24 main
Na slovenskih cestah sta se v petek zgodili dve prometni nesreči s smrtnim izidom. Prva se je zgodila na cesti Arja vas-Velenje, druga pa na cesti Draženci-Ptuj.

Prva nesreča se je zgodila dvajset minut čez peto uro popoldne. V kraju Črnova, skozi katerega teče magistralna cesta Arja vas-Velenje, sta trčili dve vozili. 69-letni voznik osebnega vozila je vozil v smeri proti Vinski gori. Po ugotovitvah policistov je iz neznanega vzroka zapeljal na nasprotni vozni pas.

Prvo vozilo, ki je pripeljalo nasproti, se je avtomobilu uspelo izogniti, naslednje pa je vanj trčilo. Pri tem je zaradi hudih poškodb 69-letni povzročitelj nesreče na kraju umrl, trije ljudje so ranjeni.

Usoden stožec
Nesreča s smrtnim izidom se je zgodila tudi na cesti Draženci - Ptuj. 46-letni motorist se je zaletel v prometni stožec in pri tem izgubil ravnotežje ter padel. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.