Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Umrl med sečnjo drevja

V delovni nesreči na območju Kala nad Kanalom je v soboto umrl 67-letni moški. Do nesreče med podiranjem drevesa je prišlo tudi danes v okolici Ribnice.

Policija je bila v soboto malo pred poldnevom obveščena o delovni nezgodi na območju Kala nad Kanalom, kjer je 67-letni občan na svoji parceli v lastni režiji med sečnjo drevja utrpel telesne poškodbe in jim podlegel.

Na kraju nesreče je zdravnica ZD Nova Gorica lahko le potrdila smrt omenjenega moškega in odredila sanitarno obdukcijo. Tuja krivda je bila izključena.

Drevo padlo na moškega

O delovni nesreči so bili danes obveščeni tudi policisti PU Ljubljana. Okoli 11. ure je v okolici Ribnice drevo med podiranjem padlo na 65-letnika, ki je bil na delu skupaj še z dvema moškima. 

Moški je utrpel hude poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center. Po do zdaj zbranih obvestilih dogodek nima znakov kaznivega dejanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.