Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Umrl petletni otrok

Nesreča na gorenjski avtocesti.
1/4
Žurnal24 main
Pri cestninski postaji Torovo na gorenjski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl otrok. Voznik kolesa z motorjem pa je na Dolenjskem po padcu umrl le streljaj od svojega doma.

Na avtocesti Ljubljana–Kranj se je nekaj po 9. uri zjutraj pred cestninsko postajo Torovo zgodila prometna nesreča. Kot so sporočili s policije, je 64-letni državljan Hrvaške po avtocesti iz ljubljanske smeri proti Kranju vozil osebno vozilo znamke opel astra. Pred cestninsko postajo je z vozilom zapeljal levo na ločilni pas avtoceste, kjer je trčil v kovinsko ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo desno z vozišča avtoceste ter ga prevrnilo v obcestni jarek.

V nesreči je iz vozila padel otrok, ki je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Po poročanju Radia Slovenija naj bi šlo za petletnega otroka. S policijske uprave Ljubljana so sporočili, da sta bila voznik in potnica poškodovana ter z reševalnim vozilom odpeljana v ljubljanski klinični center. Neuradno naj bi šlo za otrokova stara starša.

Zaradi nesreče so za daljši čas zaprli del avtoceste, preusmeritev prometa pa je potekala po vzporednih lokalnih in regionalnih cestah, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Na Dolenjskem umrl 54-letnik

Zjutraj pa se je v Škrjančah pri Novem mestu zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Po prvih ugotovitvah policistov je 54-letni moški vozil kolo z motorjem in z dvorišča stanovanjske hiše zapeljal čez travni nasip, visok okoli pet metrov. Moški je obležal na lokalni cesti in zaradi posledic umrl. Zdravnica je za pokojnika odredila sanitarno obdukcijo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Komentarjev 2
  • rakun 16:46 25.januar 2012.

    res žalostno.. a je biu otrok prpet?

  • zic 15:45 25.januar 2012.

    ZELO ŽALOSTNO :(...ubogi stari starši!!!