Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Umrla 20-letna voznica

prometna nesreča vurmat
1/3
Fotosmedia
Blizu Vurmata je v jutranji prometni nesreči umrla 20-letna voznica. Ena oseba je bila huje poškodovana, dve lažje.

Prometna nesreča se je zgodila ob 8. uri v kraju Vurmat.

20-letna voznica osebnega vozila Fiat Punto je vozila iz smeri Radelj ob Dravi proti Mariboru. Izven naselja Vurmat del je v desnem nepreglednem ovinku izgubila oblast nad vozilom in zapeljala na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljal 40-letni voznik osebnega vozila doma iz območja Slovenske Bistrice.

Umrla na kraju

V silovitem trčenju se je 20-letna voznica tako hudo poškodovala, da je na kraju nesreče umrla. Njena sopotnica, prav tako stara 20 let, se je v nesreči huje poškodovala. Lažje poškodovana sta bila še 40- letni voznik drugega udeleženega vozila in njegov 50-letni sopotnik.

 




Komentarjev 5
  • Zlatko Nemec 19:50 20.september 2011.

    ni razlog kaka nesreča, narodu morajo po navodilih vzeti vse

  • Zlatko Nemec 19:49 20.september 2011.

    pa kaj ti ni jasno, kaj je slovenija, nikoga več nobeden ne briga. vsakemu je še samo za sebe. v bosni vsi sodelujejo med seboj, to mi je povedala kolegica bosanka, ki je v slo kot vojna sirota in je ...prikaži več po vojni tu ostala zaradi poroke. jaz bi rad sodeloval z ljudmi, pa mi za to ne dajo možnosti, jaz mu bom dal, on pa bo meni za kontra uslugo vzel

  • TadeUs 22:30 19.september 2011.

    Danes mi je na poti iz službe na avtocesti pred izvozom za Domžale tovornjakar iz voznega pasa brez smerokaza vskočil na prehitevalni pas. Moja reakcija je bila na mojo srečo hitra, da sem se izognil najhujšemu. Danes mi je uspelo, ...prikaži več jutri ali pojutrišnjem mi morda ne bo. Pameti, odgovornosti in sočutja se ne da kupiti, da pa sega naučiti, z nesebično voljo do sočloveka. NISMO SAMI NA CESTI!!!!!