Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Umrla 21-letnica

Trčenje je bilo silovito. Žurnal24 main
Po več urah ogleda so policisti ugotovili, da je v davišnji hudi prometni nesreči v kraju Podklanc umrla 21-letna voznica iz okolice Raven na Koroškem.

Huda prometna nesreča se je zgodila ob 7.13 na regionalni cesti Ravne na Koroškem–Dravograd, izven naselja Podklanc pri Dravogradu.

Čelno trčila na preglednem delu
21-letnica iz okolice Raven na Koroškem je vozila manjši tovorni avtomobil iz smeri Raven na Koroškem proti Dravogradu. Izven naselja Podklanc pri Dravogradu je na ravnem in preglednem delu ceste nenadoma zapeljala na nasprotno stran vozišča, kjer je brez zaviranja silovito čelno trčila v tovorno vozilo, s katerim ji je nasproti pripeljal 46-letni voznik iz Ajdovščine.

Voznica je ostala vkleščena v vozilu. © PU Slovenj Gradec

 
Mrtva na mestu
Po trčenju je ostala vkleščena v notranjosti tovornega vozila, ki se je s sprednjim delom skoraj v celoti zagozdilo v sprednji levi del tovornega vozila. Voznica je umrla takoj na kraju nesreče. Po razdvojitvi tovornih vozil so jo iz notranjosti vozila rešili gasilci Poklicne gasilske brigade Ravne na Koroškem.

Tretja smrtna žrtev na Koroškem
Policisti Postaje prometne policije Slovenj Gradec, ki so ob prisotnosti dežurne državne tožilke in dežurne preiskovalne sodnice iz Slovenj Gradca opravili ogled kraja prometne nesreče, bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec. 21-letnica je letošnja tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na Koroškem, v enakem obdobju lanskega leta pa je na koroških cestah umrlo šest udeležencev cestnega prometa.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.