Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Umrla zaradi mobilnega telefona

Žurnal24 main
Triindvajsetletnico je povozil hitri vlak, medtem ko je s tirov reševala mobilni telefon. Nesreča se je zgodila v nedeljo na postaji Wimbledon v Londonu.

Triindvajsetletni Charlene Pickering je med pogovorom s fantom iz rok padel telefon. Nekajkrat se je odbil na peronu, potem je padel na tire, piše Daily Mail. Charlene je brez pomisleka skočila ponj. In ravno v tistem trenutku je mimo pripeljal vlak in jo povozil do smrti.

Dogodek zabeležile kamere

Celoten tragičen dogodek so posnele varnostne kamere. "Posnetek prikazuje mlado žensko, ki se prepira s fantom. Ko ji telefon pade na tla, skoči na tire in v tem trenutku pripelje vlak s hitrostjo 90 kilometrov na uro. Njen fant je kričal, naj ne skoči na tire," je sporočil policijski vir.

Charlene, ki je pred tragičnim dogodkom gledala nogometno tekmo s svojim fantom, je za seboj pustila tudi štiriletnega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.