Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Utonil ukleščen pod skalo

Med slovenskimi prednostmi je tudi čisto okolje. Žurnal24 main
V nedeljo se je v reki Trebušica na Tolminskem utopil 49-letni moški, ki so ga prijatelji našli ukleščenega pod večjo skalo v omenjeni reki. Po podatkih policistov moški ni umrl nasilne smrti.

Iz PU Nova Gorica so sporočili, da se je 49-letni moški iz okolice Tolmina peš odpravil k svojim prijateljem do njihovega vikenda na drugi strani reke Trebušice. Pri tem je prečkal strugo omenjene reke in ker ga nekaj časa ni bilo, so ga njegovi prijatelji šli iskat in ga našli ukleščenega pod večjo skalo v reki na približno enem metru in pol globine.

Kljub temu da so ga poskušali oživljati, je bilo za nesrečnega 49-letnika žal že prepozno. Zdravnica zdravstvenega doma iz Tolmina, ki je prišla na kraj dogodka, je tako lahko le potrdila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo z namenom, da bi ugotovili vzrok smrti. Na podlagi dosedanjih ugotovitev tolminskih policistov je tuja krivda izključena.

Policisti so v zvezi z obravnavanim primerom obvestili tudi preiskovalnega sodnika na Okrožnem sodišču v Novi Gorici in bodo glede utopitve 49-letnega moškega iz okolice Tolmina podali poročilo na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.