Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

V avtomobilu našli truplo 22-letnika

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Ajdovski policisti so v osebnem avtomobilu na gozdni poti ob hitri cesti pri naselju Vipavski Križ našli truplo 22-letnega moškega iz okolice Ajdovščine. Vzrok smrti policisti še preiskujejo.

Policisti iz Policijske postaje Ajdovščina so bili o osebnem avtomobilu, ki je več dni stal na gozdni poti ob hitri cesti pri naselju Vipavski Križ, obveščeni v sredo ob 15.12.  Na kraj najdbe so bili takoj napoteni policisti Policijske postaje Ajdovščina in v osebnem avtomobilu znamke VW Polo na voznikovem sedežu našli mlajšega moškega, ki ni kazal znakov življenja.

Policisti so takoj obvestili reševalno službo, prišla pa je tudi zdravnica Zdravstvenega doma Ajdovščina, ki je na kraju dogodka lahko le potrdila smrt mlajšega moškega. O najdbi trupla so policisti obvestili tudi dežurnega preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Ogled kraja, kjer je bilo najdeno moško truplo, so opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica, na podlagi zbranih obvestil pa je bilo ugotovljeno, da gre za mrtvega 22-letnega moškega iz okolice Ajdovščine.

S strani dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Novi Gorici je bila odrejena tudi sodna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Kriminalistična preiskava v zvezi s tem še vedno poteka z namenom, da bi ugotovili vse okoliščine v zvezi z najdenim truplom in na podlagi znanih rezultatov sodne obdukcije ter dodatno zbranih obvestil v preiskavi bodo kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica ustrezno ukrepali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.