Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

V Celju v globino omahnil otrok

Otrok v nakupovalnem središću Profimedias
V Celju se je v soboto zgodila huda nesreča, ko je v trgovskem centru v globino omahnil otrok. Dobil je izredno hude poškodbe.

Celjska policija je pojasnila, da je do nesreče prišlo v soboto nekaj pred 14. uro. Otrok je padel v globino v prazen prostor med drsnimi stopnicami in stekleno ograjo.

Otroka prepeljali v Maribor

Ob tem se je zelo hudo poškodoval, po oskrbi v celjski bolnišnici so ga s helikopterjem odpeljali v mariborski klinični center. 

Po poročanju POP TV je njegovo stanje stabilno in resno, utrpel naj bi več hujših in težkih poškodb, zdravi pa se na intenzivnem oddelku mariborske pediatrične klinike.

Mama naj bi bila v času nesreče v bližini otroka, a ga ni uspela obvarovati, da bi padel skozi ššpranjo ob tekočih stopnicah.

V trgovskem centru dogodek obžalujejo

V upravi trgovskega centra so po navedbah STA v izjavi za javnost zapisali, da policijska preiskava še poteka, zato podrobnejših informacij v zvezi z nesrečnim dogodkom še nimajo.

Dodali so, da nesrečni dogodek iskreno obžalujejo, staršem ponesrečenega dečka pa izrekajo sočutje in mu želijo uspešno okrevanje.

Zaradi nesreče je bila danes zaprta prodajalna s tekstilom, v kateri se je nesreča zgodila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • MaloNor 13:22 16.maj 2016.

    Tukaj ste me obvestili prvič:Če je odprtina nad OSEM METRSKO LUKNJO !!! tako velika, da lahko skoznjo pade otrok o KRIVDI NI DVOMA. Kdo je projektiral ? Kdo je izvajal dela ? Kdo je nadzoroval ?, Kdo je izdal ...prikaži večal uporabno dovoljenje ? Z ograjo zapreti tako luknjo ( luknjico !) ne stane niti 100 Eur. Če bi bila inšpekcija kaj vredna, bi že včeraj zaprla cel trgovski center. Samo ne recite, da niso bili obveščeni. Če ste mene v Spodnji Duplek lahko obvestili vsaj 3x, je obveščena tudi inšpekcija. Bralcem se opravičujem za izliti žolč.