Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

V Ljubljani čez vikend kar trije ropi

rop banke Anže Petkovšek
V Ljubljani v dveh dneh trije ropi.

Začelo se je v petek okoli dvajsete ure, z ropom bencinskega servisa na Celovški cesti v Ljubljani: "Ugotovljeno je bilo, da je neznani moški zagrozil s predmetom, podobnim pištoli in zahteval denar," je sporočila  Nataša Pučko, predstavnica za stike z javnostmi na Policijski upravi Ljubljana ( PU Ljubljana) in dodala, da ob dogodku k sreči ni bil nihče poškodovan. Storilec, ki ga policija še išče, je pobegnil z nekaj sto evri v žepu.   

V soboto okoli enajste ure so bili policisti obveščeni o roparski tatvini na območju Most. Kot so pojasnili, je 39- letnega moškega pri tatvini v trgovini zalotila prodajalka:"Ker ga poskušala zadržati jo je odrinil, tako da je padla po tleh in poskušal zbežati. Storilca sta zadržala dva občana do prihoda varnostnika in policistov," so dogajanje opisali na PU Ljubljana in dodali, da je staremu znancu policije preiskovalni sodnik za odredil pripor. 

V soboto nekaj okoli 21.ure so ljubljanske policiste spet obvestili o ropu bencinskega servisa, tokrat na Dolenjski cesti v Ljubljani. Neznani moški je prodajalki zagrozil s predmetom podobnim pištoli, od nje zahteval denar, ki mu ga je tudi izročila. Moški je pobegnil z nekaj sto evri, policija pa ga do danes še ni izsledila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.