Slovenija > Črna kronika
20717 ogledov

V nesreči hudo poškodovan otrok

Rudno, občina Železniki, nesreča v gozdu, traktor, reševanje PGD Škofja Loka Zahtevno reševanje v delovni nesreči v gozdu blizu naselja Rudno v občini Železniki.
"Včeraj nekaj po 17. uri smo bili obveščeni o dogodku, kjer je bil v okolici Kamnika huje poškodovan otrok," so sporočilu z ljubljanske policijske uprave.

"Po do zdaj zbranih obvestilih je do dogodka prišlo na poti do pašnika, kjer je lastnik traktorja s prikolico v rezervoar na prikolici točil vodo. Traktor s prikolico je pri tem sam krenil z mesta vzvratno, kolo prikolice pa je prevozilo otroka, ki je bil takrat za prikolico. Takoj za tem je lastniku traktor uspelo ustaviti," so ugotovili policisti.

V dogodku se je otrok huje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan ljubljanski klinični center. Po trenutnih podatkih življenje otroka ni ogroženo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.