Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

V nesreči umrla ena oseba

policija Anže Petkovšek
Včeraj je na mariborski avtocesti v trčenju umrla ena oseba. Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli, da to sporočijo na 113 ali na na policijsko postajo Maribor na telefonsko številko 02 450 20 30.

Kot smo poročali včeraj se je na Avtocesti A/1, na odseku 637, izven naselja Preloge, zgodila prometna nesreča v kateri je ena oseba umrla.

Mariborski policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da se je nesreča zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo 45-letnega voznika tovornega avtomobila, madžarskih registrskih oznak, ko sta oba voznika vozila po skrajnem desnem prometnem pasu proti Mariboru. V nesreči je umrl 78-letni italijanski državljan, ki je vozil osebni avtomobil, so sporočili s Policisjke uprave Ljubljana.

Materialna škoda na vozilih po nestrokovni oceni znaša 20.000,00 €. Zaradi nesreče je bila popolna zapora avtoceste od 14.20 do 17.15 ure, po tem pa je promet potekal po enem prometnem pasu, do odstranitve ovir.

Zoper madžarskega voznika tovornega vozila bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Morebitne očividce prometne nesreče policija prosi, da v kolikor karkoli vedo , da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na policijsko postajo Maribor na telefonsko številko 02 450 20 30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.