Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

V omari odkrili trupla otrok

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Michele Kalina iz Pensilvanije je ubila najmanj štiri novorojene otroke, njihove ostanke pa skrila v omaro.

Policija je v zvezni državi Pensilvanija v ZDA prišla na sled 44-letni Michele Kalina, na njenem domu pa so v omari odkrili štiri trupelca novorojenih otrok. Posmrtne ostanke petega otroka so policisti odkrili na bližnjem odlagališču.

44-letnica naj bi svojima soprogu in ljubimcu lagala, da ima ciste na jajčnikih, zaradi katerih se je domnevno redila, ves čas pa je svojo nosečnost pred njima skrbno skrivala. Policija sumi, da je oče mrtvih otrok njen ljubimec, ki je avgusta letos posumil, da se dogaja nekaj nenavadnega, saj 44-letnica nikomur ni dovolila odpreti omare, v kateri je skrivala trupelca.

Moški je stopil v stik s soprogom ženske, grozljivo odkritje pa sta takoj prijavila policiji. Policisti niso takoj verjeli, da gre za človeške kosti, toda soprog je več ostankov odkril v zamrzovalni skrinji. Rezultati preiskav so pokazali, da so se štirje od petih otrok rodili živi, 44-letnica pa jih je takoj po porodu umorila. Sojenje je trenutno v teku, ni pa še znano, kakšna zaporna kazen grozi 44-letnici, če jo spoznajo za krivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.