Slovenija > Črna kronika
2010 ogledov

Radovljica: Ukrasti sta želela avto; ker jima ni uspelo, sta ga zažgala

Požar na avtu
Ker jima vozila ni uspelo odtujiti, sta ga zažgala.

Iz Policijske uprave Kranj so sporočili, da so včeraj ponoči kriminalisti na območju Radovljice obravnavali požar na dveh vozilih, ki sta bili parkirani eno zraven drugega. Okoliščine na kraju so kazale, da je bil požar posledica kaznivega dejanja in da je bil ogenj podtaknjen. Policisti so zato takoj začeli z intenzivnim zbiranjem obvestil o storilcih in kmalu po dejanju izsledili dva osumljenca, ki so ju tudi že zaslišali. Ugotovili so, da sta ponoči pristopila do enega od vozil, ki je bilo odklenjeno, in ga poskušala spraviti v pogon. Ker jima to ni uspelo, sta vozilo zažgala. Pogorel je tudi zraven parkiran osebni avtomobil. Za dejanje ju bodo kriminalisti kazensko ovadili.

Našli požigalca smetnjakov

Preiskavo podtaknjenih požarov so uspešno zaključili tudi kranjski kriminalisti. Za požgane smetnjake bodo kazensko ovadili osebo, ki je osumljena osmih kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari s podtikanjem ognja. V sedmih primerih so bili smetnjaki požgani na območju Kranja, v enem primeru pa na Jesenicah.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.