Slovenija > Črna kronika
3341 ogledov

Astronomska škoda v požaru pri Postojni

Požar v Postojni
1/5
PGD Postojna
Požar pri Postojni povzorčil 100.000 evrov gmotne škode.

V industrijski coni v Velikem otoku pri Postojni je včeraj zvečer okoli pol devetih zagorela proizvodna hala z lesom. Po navedbah Policijske uprave Koper je bil v eni uri požar pod nadzorom. Pogorel je zgornji del hale, po prvih ocenah pa je nastalo za približno 100.000 evrov škode.

Požar v Postojni | Avtor: PGD Postojna PGD Postojna

V požaru so posredovali gasilci PGD Studenec, Slavina, Studeno, Planina in Postojna. Slednji so nam povedali, da je bil požar velik in precej obsežen. Gorele so zelo vnetljive snovi, kot so stroji za rezanje plastike. Kljub ocenam o veliki gmotni škodi, jim je nekaj uspelo tudi rešiti. Ljudi v bližini takrat na srečo ni bilo.

Kot so zapisali na Upravi RS za zaščito in reševanje, je v požaru pogorelo 320 kvadratnih metrov strehe. Uničena sta bila dva poslovna prostora, eden pa poškodovan.

Komentarjev 1
  • micheal64 20:54 25.oktober 2018.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................