Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

V Splitu utonil Slovenec

Kopalci so pozno popoldne opazili moškega, ki se je utapljal. Žurnal24 main
V splitskem kliničnem centru še ugotavljajo vzrok smrti Slovenca, ki so ga našli v morju. Najverjetneje je moškemu postalo slabo.

Splitska policija je včeraj okrog petih popoldne dobila nujen klic z otoka Visa, da so kopalci na mestni plaži Apolonija Zanelli iz morja potegnili starejšega moškega. Čeprav so ga takoj začeli oživljati, je moški umrl.

Izkazalo se je, da gre za 91 let starega Slovenca R. Z. Njegovo truplo so prepeljali v splitsko bolnišnico, kjer bo obdukcija pokazala točen vzrok smrti. Po pripovedih kopalcev naj bi moškemu postalo slabo.

Še ena utopitev

Le uro in pol kasneje so splitski policisti dobili še en nujen klic, tokrat s plaže Firule. Kopalci so v morju našli truplo 69-letne ženske. Tudi v tem primeru je policija odredila obdukcijo. Ker na truplu ni znakov nasilja, predvidevajo, da je tudi v tem primeru ženski postalo slabo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.