Slovenija > Črna kronika
12258 ogledov

V stanovanju leta skrival mrtvo mamo

požar blok
V kolikor so ga ljudje spraševali, kje je njegova mama, je vedno našel prikladen izgovor.

Grozljivka na Reki. Po požaru, ki je uničil stanovanje, so javni delavci v ponedeljek pod kupom smeti odkrili mumificirano žensko truplo.

Identiteta trupla še ni znana, čeprav pristojni menijo, da gre za mamo Fabijana Ungara, ki je z njo živel v tem stanovanju. Na dan požara je moški izginil. Za Jutarnji list je eden od sosedov povedal, da naj bi moški odšel proti Nemčiji, kjer se je tudi rodil.  

Kot menijo preiskovalci, je moški sam zanetil požar, in sicer zato, da bi prikril, da v stanovanju že dve leti skriva truplo svoje mame. Motiv za takšno dejanje naj bi bila njena nemška pokojnina, ki je moškemu predstavljala edini vir dohodka.

Eden od sosedov je ne dolgo pred požarom slišal prepir med sinom pokojne ženske in poštarjem, prepirala sta se ravno zaradi izplačila pokjnine. "Poštar mu je povedal, da je to zadnjič, da mu izplačil ne bo več mogel izročati, v kolikor ne vidi njegove mame. Kadar koli je moškega kdo vprašal po mami, je našel prikladne izgovore," je še povedal sosed in dodal, da ženske sosedje niso videli že več let. Tudi pred izginotjem z njo niso bili v pogostih stikih, ženska je bila gluhonema in nepokretna.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.