Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

V Tomačevem opazili sumljive osebe

sumljiv avto Jazporocam.si
"Po Tomačevem se sprehajajo sumljivi Madžari, ki si ogledujejo hiše in zvonijo, ali je kdo doma," se je na portalu Jazporocam.si pojavilo opozorilo. Policija opozarja na samozaščitno ravnanje.

"Po Tomačevem se sprehajajo sumljivi Madžari, ki si ogledujejo hiše in zvonijo, če je kdo doma. Pravi, da prodajajo volno za vzglavnike, ampak po ogledu posnetkov močno dvomimo. Vozita se v svetlo modrem-srebrnem Audiju A4," je zapisal uporabnik. 

S Policijske uprave Ljubljana so nam spročili, da so bili o tem obveščeni v ponedeljek v popoldanskih urah. Ob tem opozarjajo, da lahko občani največ storijo samo s samozaščitnim ravnanjem. "Zaklepajte vrata, ne odpirajte jih neznancem, sploh pa jih ne spuščajte v stanovanje, varnostno verižico imejte vedno zataknjeno, še zlasti če ste sami ter uporabljajte domofone, videodomofone in kukala na vhodih. Med odsotnostjo od doma zaprite tudi okna, z vidnih mest umaknite vrednejše predmete, ključev pa ne puščajte na 'skritih mestih'," opozarjajo kranjski policisti.

O sumljivih dogodkih in osebah pa seveda lahko obvestite tudi policijo na telefonsko številko 112.

Komentarjev 5
  • ac-dc 20:50 05.maj 2014.

    Nateg folka pa je dovoljen, a ne? Za razne preprodajalce in cestne lopove zz Balkanske Evrope bi bilo res dobro imeti ameriške zakone. Ko pride na vrt, ga pričakaš s fračo...

  • ac-dc 20:47 05.maj 2014.

    Pač ste trpežni, ker se jim pustite tako dolgo. Malo mazohizma praviš,ne škodi...

  • Mija_t 19:59 01.maj 2014.

    TO JE PO ZAKONU PREPOVEDANO, DEBIL NAGRAVŽNI.