Slovenija > Črna kronika
59 ogledov

V Trebnjem prometni nesreči umrl kolesar

Kolesar in tovornjak Youtube
V prometni nesreči, ki se je ob 15.30 zgodila v Trebnjem, je umrl 47-letni kolesar. prišlo do prometne nesreče, v kateri je tovorno vozilo izsililo prednost 47-letnemu kolesarju. Ta je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto. To je že 11. letošnja smrtna žrtev na območju omenjene policijske uprave.

Tovorno vozilo je izsililo prednost 47-letnemu kolesarju. Ta je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi nesrečo povzročil 29-letni voznik tovornega vozila. Podrobnejše okoliščine nesreče policisti sicer še preiskujejo, na ogledu sodelujeta tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec.

Letos je na cestah na območju PU Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo že 11 ljudi, v enakem obdobju lani pa ena oseba.

Komentarjev 2
  • nergač 19:56 21.junij 2016.

    to, da kolesarji vijugajo med pešci je najnovejši modni trend v prometni politiki zahodnih držav: imenuje se space-share in je tudi uzakonjen

  • wester62 19:32 21.junij 2016.

    glede tega kaj se vse vidi na cestah me to popolnoma nič ne čudi.vozniki so itak brezobzirni,arogantni in agresivni a nič manj tudi kolesarji,ki tudi ne upoštevajo predpise in se mirno dirkajo v napačne smeri in med pešci.pa čeprav je ...prikaži več mnogokrat prazna kolesarska steza a kolesarji vozijo med pešci.so kolesarji in pešci zelo neodgovorni in največjo pravilo življenja ne upoštevajo->.