Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

V zveriženi pločevini umrli dve osebi

52-letna voznica in 31-letnik voznik sta na kraju nesreče umrla, 25-letnico pa s
1/22
Žurnal24 main
V Mariboru se je pri Koroškem mostu zgodila huda prometna nesreča. Umrli sta dve osebi.
Fotografije posledic nesreče si oglejte TUKAJ.

Nesreča se je zgodila ob 12.51 v bližini Koroškega mostu na predelu, kjer se združi več prometnih pasov.


Udeležena so bila tri vozila, v katerih so bili samo vozniki. Po uradnih podatkih policije sta umrla 31-letni moški v rdeči opel astri in 52-letna ženska v sivi opel zafiri. Štiriindvajsetletna voznica tretjega vozila, seata leona, ki je na zgornji fotografiji na sredini, je dobila le lažje telesne poškodbe.

Poletela je po zraku
Nesreča se je zgodila, ko je 52-letna voznica, ki je peljala iz smeri centra mesta proti Taboru, pri večji hitrosti iz neznanega razloga naenkrat zavila levo in zadela ob robnik, nakar jo je vrglo na drugi vozni pas, kjer sta pravilno proti mestu pripeljala 31-letnik v opel astri na prehitevalnem in 24-letnica v seatu leonu na desnem voznem pasu. Zafira je najprej padla na astro, ki jo je odbilo na pločnik, nato pa je pristala na seatu leonu, je povedal policijski inšpektor Policijske postaje Maribor II Janko Zrnko.

Pokojna voznica naj ne bi bila privezana z varnostnim pasom, tako da jo je vrglo iz avtomobila. Umrla je na kraju nesreče, medtem ko je voznik astre sprva še kazal znake življenja, vendar mu reševalci niso mogli več pomagati.

Zaradi nesreče je bil od 13.30 do 15.10 popolnoma zaprt Koroški most, so še zapisali policisti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.