Slovenija > Črna kronika
5922 ogledov

Večjo neumnost bi z ukradenim vozilom težko naredil

mejni prehod Obrežje Saša Despot
Nemec z ukradenim kombijem razbil zapornico na mejnem prehodu

Na mejni prehod Starod se je včeraj ob 15.26 uri pripeljal voznik kombiniranega vozila Opel. Ne da bi ustavil je nadaljeval vožnjo skozi mejni prehod, pri čemer je poškodoval eno od spuščenih zapornic, so sporočili s koprske policijske uprave.

Policisti so pobeglega voznika dohiteli v Podgradu in ga privedli nazaj na mejni prehod. Ugotovili so, da je 54-letni državljan Nemčije vozil na Hrvaškem ukraden kombi.

Oglobili so ga zaradi izmikanja mejni kontroli in zaradi poškodovanja zapornice nato pa so ga skupaj z ukradenim vozilom predali hrvaškim policistom, ki bodo nadaljevali kazenski pregon.

Istega dne nekaj po šesti uri popoldan pa so na mejnem prehodu Sečovlje obravnavali še enega junaka, ki mu je bila kontrola odveč. 66-letnega državljana Italije so policisti zaustavili v Luciji in ga pospremili nazaj na mejni prehod, kjer so mu po temeljiti mejni kontroli izdali plačilni nalog in mu po plačilu globe dovolili vstop v državo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.