Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Veste kaj več o tem moškem?

Policija išče moškega na fotogrfiji.
1/2
PU Ljubljana
Kriminalisti in policisti, ki so zaradi fizičnega napada in poskusa posilstva mlade ženske, odvzeli prostost 32-letnemu moškemu, so v okviru preiskave kaznivega dejanja ugotovili dodatne okoliščine, zaradi katerih za pomoč naprošajo javnost.

Policija naproša vse, ki bi kaj več vedeli o identiteti moškega iz fotografij, oziroma vse, ki so se v kritičnem času nahajali v bližini in bi lahko pomagali pri preverjanju okoliščin, da te podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Opis moškega: Star okoli 30 let , visok okoli 185 cm, močnejše postave, črnih las, ki spredaj prehajajo v delno plešo, oblečen v svetlo modro jakno s kapuco, govoril slovensko, v času storitve delno neobrit.

DNK se ne ujema

Gre za zgodbo o o kaznivem dejanju, povezanem s spolnim nasiljem, katerega naj bi zakrivil 32-letni Ljubljančan, ki so mu policisti pred tednom dni odvzeli prostost.

Po poročanju Dnevnika pa naj bi DNK analiza pokazala, da se DNK sledi s kraja posilstva ne ujemajo z DNK vzorcem 32-letnega Ljubljančana, ki ga je policija ovadila zaradi tega kaznivega dejanja. To na kraj posilstva umešča povsem novo, neznano osebo, ki je še na prostosti, so še zapisali v časniku.

Komentarjev 4
  • Ivana Florencia 16:23 20.april 2013.

    Mojo cimro je visok fant z modro puhouko napadu nekaj mesecov nazaj v blizini siske... Hvala bogu je zakricala in je zbezal.. ni ga pa prijavila na zalost ker pac policisti itk ne morejo nic naredit ce ga ne ujamejo ...prikaži več med dejanjem, ker nimajo nobenih dokazil...

  • erikkk 13:40 20.april 2013.

    Tak zmazek od slike je čist neraspoznaven. Zanima me kakšne kamere se to uporablja.

  • depresija 13:20 20.april 2013.

    Edin Džeko?