Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

"Videl sem, da me hoče ubiti"

V torek pozno zvečer je Mariborčana na hitri cesti iz Hoč proti Mariboru ustavil voznik belega peugeota z modro lučjo. Predstavil se je za policista in ga napadel.

Incident se je zgodil v torek okoli pol enajste ure zvečer, ko je 30-letnega Mariborčana ustavil voznik belega peugeota z modro lučjo. Voznik je na prvem primernem mestu ustavil, do njega pa je pristopil moški, ki se je predstavil kot policist v civilu in je domnevno zaradi prehitre vožnje zahteval od voznika prometno in vozniško dovoljenje.

Tridesetletnik je nato zahteval, naj lažni kriminalist dokaže svojo istovetnost, vendar pa ta ni imel značke, zato je 30-letnik poskušal poklicati policijo. Ko se je vzpostavila povezava, ga je lažni kriminalist napadel z bejzbolskim kijem, pozneje pa mu je grozil še, da ima pištolo, poroča Večer.

Po pretepu in prerivanju je 30-letniku uspelo uiti, vendar ga je napadalec zasledoval vse do prihoda na policijsko postajo, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Kot so potrdili na Policijski upravi Maribor, so prejeli prijavo napadenega, zabeležen pa je bil tudi klic na številko 113. Ob tem dodajajo, da je do podobnih incidentov že prihajalo. Takrat je lažnemu kriminalistu uspelo od žrtev izterjati denar, do napada pa še nikoli ni prišlo, zato tudi ni znano, ali so kriminalna dejanja povezana.

Komentarjev 9
  • privat 19:38 01.september 2012.

    kaj policija dela?? ja nadleguje in nič več...aja pa fila proračunske lukne!

  • privat 19:37 01.september 2012.

    kaj je stabo?? igre??

  • Maxximus 21:11 24.avgust 2012.

    Pa kaj govoriš na pamet...?! Bejsbol palica ni orožje! Tu je pa res vsak lahko pameten...