Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Vinjen zdrsnil z vozišča in pristal na strehi

Znak Stop policija Mojca Marot
V nedeljo zvečer se je na Kajuhovi ulici v Ljubljani zgodila nesreča, v kateri je bil udeležen 28-letni voznik. Ta je zdrsnil s ceste, trčil v drog javne razsvetljave in po trčenju pristal na strehi. Kasneje so ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola.

Osemindvajsetletni voznik je tako vozil iz smeri Litijske proti Zaloški cesti. Zaradi neprilagojene hitrosti je okoli 21. ure v ovinku na Kajuhovi cesti izgubil oblast nad vozilom, tako da je zdrsel iz vozišča, kjer je trčil v drog javne razsvetljave in betonsko ograjo, so za zurnal24.si povedali na PU Ljubljana.

Po trčenju se je vozilo prevrnilo na streho in tako tudi obstalo. V nesreči je imel voznik kar precej sreče, saj je utrpel le lahko telesno poškodbo.

Policisti so kasneje še ugotovili, da je 28-letnik vozil pod vplivom alkohola. Zaradi nesreče je bilo vozišče Kajuhove ceste zaprto med 21. in 22.50, so še povedali na PU Ljubljana.

Na nesrečo nas je sicer prek storitve JAZ POROČAM obvestila bralka Žurnala24.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.