Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Vinjeni kolesar bi policista "ubil, pretepel in ustrelil"

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Policisti so v Kopru pridržali vinjenega kolesarja iz Izole, ki je grozil policistoma.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni, da v Kopru po cesti hodi močno vinjena oseba. Policisti so ustavili 38-letnega kolesarja iz Izole, ki je močno vijugal.

Na policista je začel kričati, ju žaliti in groziti, da ju bo ubil, pretepel in ustrelil. Kljub večkratnemu ukazu, naj preneha, se ni pomiril, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Odrejeno mu je bilo pridržanje. Ker je kazal znake alkoholiziranosti, mu je bil na enoti odrejen tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,96 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vožnje kolesa pod vplivom alkohola so mu policisti izdali plačilni nalog, prav tako tudi zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru.

Sporočili so jim, da je voznik verjetno vinjen

Nekaj po osmi uri zvečer pa so koprski policisti dobili tudi obvestilo, da od Prestranka proti Pivki vozi voznik, ki je najbž vinjen. Policisti so ustavili 54-letnega moškoga iz okolice Postojne in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Ker je ta pokazal 1,05 mg/l alkohola, so ga pridržali. Kaznovali so ga tudi zaradi drugih kršitev cestno-prometnih predpisov, so še sporočili s policije.

Komentarjev 4
  • Skippy 16:08 23.april 2012.

    A je kolesar hodil ali vozil? Če je hodil, mu plačilnega naloga ne bi smeli izdati.

  • reider 11:56 06.april 2012.

    Ja-ko pa te bojo pretepli ali obkradli ali pa vlomli v stanovanje , pa jih boš iskal pa cvilil za pomoč kajne?

  • sonejigary 12:24 05.april 2012.

    ŽUUUUUUURKAAAAAAAAA :):):):):)