Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Vozila osem ljudi in se zaletela

prometna nesreča Mladen Gpjun/24sata
V bližini Dubrovnika se je zgodila prometna nesreča, v kateri so se poškodovale štiri osebe. V času nesreče je bilo v avtomobilu devet ljudi.

Prometna nesreča se je zgodila v nočnih urah v kraju Zaton v bližini Dubrovnika. Najverjetneje je bil vzrok za nesrečo prevelika hitrost. Voznica je izgubila nadzor nad avtomobilom in trčila v betonsko ograjo. Ob trčenju je štiri osebe vrglo iz avtomobila. Ena oseba je priletela pod osebno vozilo, ki je bilo parkirano ob cesti, druga v meter in pol globok kanal, tretjo pa so našli na vrtu bližnje hiše. Kje je bila četrta oseba, hrvaški mediji ne poročajo. Policija je potrdila, da je bilo v času nesreče v avtomobilu devet ljudi.

Voznica je imela srečo v nesreči, saj ni bila poškodovana, kot tudi ne še dva sopotnika. Slabše so jo odnesli preostali potniki v avtomobilu. Šestnajstletnika so zaradi hudih poškodb prepeljali v zagrebško bolnišnico, dvajsetletnika pa v splitsko. Neuradno naj bi bilo stanje obeh kritično. Hude poškodbe sta dobili še dve osebi, ki sta na zdravljenju v bolnišnici v Dubrovniku.

Policija je za voznico odredila test alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imela 21-letna Hrvatica v času nesreče v krvi 1,08 promila alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.