Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Voznica ni preživela

Znak Stop policija
1/4
Mojca Marot
Okoli 9.30 se je na zasavki zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 36-letnica.

Nesreča se je zgodila na magistralni cesti Litija–Zagorje pri naselju Spodnji Log v občini Zagorje, udeležena pa sta bila dva avtomobila. Policija je ugotovila, da je 34-letnik iz okolice Zagorja ob Savi vozil osebni avtomobil znamke Opel Corsa v smeri proti Litiji. V naselju Spodnji Log je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil znamke Seat Leon, ki ga je takrat iz smeri Litije proti Zagorju ob Savi pravilno pripeljala 36-letnica iz okolice Trbovelj.

V prometni nesreči je 36-letnica utrpela tako hude telesne poškodbe, da je za posledicami le-teh na kraju prometne nesreče umrla. Štiriintridesetletnik je utrpel lažje telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalna sodnica in državni tožilec. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in aktivnostmi za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Promet na glavni cesti Ljubljana–Zagorje ob Savi je bil na odseku Litija–Zagorje ob Savi med 9.30 in 13.30 popolnoma zaprt.

Komentarjev 7
  • malicka_92 12:09 24.september 2011.

    in spet umrla oseba ko ni bila nič kriva .... :/ moški ki pa je povzročil prometno pa spet lažje poškodovan.

  • diabolik 11:01 24.september 2011.

    Vožnja avtomobila ali motorja ni enaka igranju popularnih računalniških igric s tovrstno vsebino. Na koncu crasha ni možnosi "another life". Na žalost....

  • grdi 08:14 24.september 2011.

    Sem pričakoval naslov "NESREČO POVZROČIL VOZNIK OPLA!", ampak nevem zakaj ni...Glede na to da v Sloveniji povzročajo nesreče le vozniki BMW-jev, je zagotovo bil povzročitelj te nesreče BMW, ki pa je z kraja pobegnil in ni nudil pomoči! Zato ...prikaži več nasvet policiji...IŠČITE POVZROČITELJA V BMW-ju!!! Voznik opla ne mora biti kriv