Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Voznica zapeljala s ceste in pristala v jarku

Nesreča pri Gornji Radgoni Sobotainfo.com
Ne glede na to, da so vozne razmere za letni čas več kot ugodne, nesreča ne počiva. Ravno tako ne počivajo tisti, ki tako ali drugače kršijo zakon; policisti so od včeraj do danes na številko 113 sprejeli več kot 1100 klicev.

Policisti so kljub temu, da so sredi stavke, posredovali v vseh včerajšnjih 440 interventnih dogodkih; pripetilo se je 110 prometnih nesreč, 41 kršitev javnega reda in miru ter 90 kaznivih dejanj.

Na področju prometne varnosti so obravnavali 91 prometnih nesreč s premoženjsko škodo ter 17 prometnih nesreč z lahko in dve s hudo telesno poškodbo.

Počilo je med drugim tudi pri Gornji Radgoni, ko je v naselju Lokavci pri Negovi voznica osebnega avtomobila zapeljala s cestišča v obcestni jarek in se pri tem poškodovala. Za ponesrečenko so poskrbeli reševalci iz ZD Gornja Radgona in gasilci iz PGD Gornja Radgona, ki so še počistili kraj nesreče in odklopili akumulator, piše portal sobotainfo.com.

Komentarjev 4
  • Ronald Reagan 13:00 17.december 2015.

    Je pa profesionalno sparkirala, ni kaj...

  • zdrej 11:39 17.december 2015.

    Ne vem od kod si, samo na takem terenu se zgodi precej nesreč. Namreč ravnina zavede, hitrost je velika, potem pa pridem malo večji ovinek pa bum. Poglej si strukturo nesreč v Prekmurju.

  • 4krogci 11:20 17.december 2015.

    "Ne glede na to, da so vozne razmere za letni čas več kot ugodne" vi to resno?? pejte se mal naokol zapeljat, še posebej po teh stranskih cestah pa boste drugače govoril!