Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Voznico odneslo v motorista

Fotografija nesreče v Ljubljani. K sreči se je končala brez hujših posledic. (Fo Žurnal24 main
Pri Slapu ob Idrijci v bližini Mosta na Soči se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik kolesa z motorjem. Postal je žrtev oplazenja dveh avtomobilov.

Nesreča se je zgodila izven Slapa ob Idrijci v smeri Dolenje Trebuše. 31-letni voznik osebnega avtomobila iz Tolmina je vozil iz smeri Slapa ob Idrijci proti Dolenji Trebuši. V kraju Merečiče je prišlo do oplazenja z nasproti vozečim osebnim avtomobilom, ki ga je vozila 25-letna voznica iz okolice Nove Gorice. Po oplazenju je voznico z vozilom zaneslo levo na nasprotni vozni pas, kjer je čelno trčila v 61-letnega voznika motornega kolesa iz okolice Tolmina, ki je pripeljal iz smeri Slapa ob Idrijci. Motorist je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Vse okoliščine prometne nesreče še niso znane, zato policisti naprošajo voznika renaulta 5 bele barve, ki je vozil iz smeri Slapa ob Idrijci proti Dolenji Trebuši tik pred voznikom motornega kolesa, da zaradi razjasnitve prometne nesreče pokliče na št. 113 ali se zglasi na najbližji policijski postaji. Isto policisti prosijo tudi ostale morebitne očividce.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta Slap ob Idrijci–Dolenja Trebuša zaprta za ves promet od 13.30 do 19. ure.

Motorist v avtomobil
Prometna nesreča, v katero je bil vpleten motorist, se je zgodila tudi v Ljubljani. Maja Adlešič s PU Ljubljana nam je pojasnila, da se je motorist na severni obvoznici zaletel v zadnji del avtomobila. K sreči poškodbe niso bile hujše, je pa prišlo do daljših zastojev.

Že včeraj smo poročali o hudi prometni nesreči pri Vodicah, v kateri sta umrla kar dva motorista. Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročila voznica avtomobila, ki je zavijala levo, motorista pa zaradi prehitre vožnje nista mogla pravočasno ustaviti.

Avto v tovornjak
O hudi nesreči poročajo tudi iz Gorenjske. Pri Spodnjem Brniku je voznik avtomobila zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je nasproti pripeljal vlačilec. V trčenju se je voznik avtomobila hudo poškodoval in je bil prepeljan v ljubljanski Klinični center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.