Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Voznik belega kombija deklico skušal s silo zvabiti v kombi

Policisti na slovenski Obali iščejo voznika belega kombija, ki je v svoje vozilo tudi s silo skušal zvabiti osnovnošolko.

"Včeraj smo bili na Policijski upravi Koper obveščeni, da je v vasi na Obali neznan moški v belem kombiju pripeljal mimo osnovnošolske deklice in jo pričel vabiti, naj prisede, češ da jo bo odpeljal domov. Ker na to ni pristala, ji je ponujal tudi bombone in jo želel v kombi zvleči celo na silo," je za Žurnal24.si povedala Anita Leskovec s koprske uprave. Deklica je na srečo zbežala, ob prijavi pa opisala podrobnosti dogodka.

Policisti nadaljujejo z intenzivnim zbiranjem podatkov o kombiju in vozniku. Kombi je bele barve, na zadnjih vratih pa ima črko "D".

Vse, ki bi o tem karkoli vedeli ali videli opisan kombi, prosimo, da to nemudoma sporočijo na našo interventno številko 113. Poleg tega svetujemo vsem staršem, naj ponovno opozorijo svoje otroke na nevarnost vstopanja v vozila neznanih oseb.

Komentarjev 8
  • erikkk 15:03 11.december 2014.

    Mene pa sploh zanima zakaj se taki sploh rodijo ... taki nimajo pravice živet na svetu ...

  • dragec 14:36 11.december 2014.

    Roksa, tebi bi poslali JJ, kaj praviš?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:10 11.december 2014.

    tipičen primer sebičneža ki gleda samo na lastno rit. vse bi naredu da bi blo njemu dobr...clo po truplih bi hodu če bi zato kej dobil. nevem kdo take ljudi vzgaja??? očitno noben al kaj?