Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Voznik lažje poškodovan, sopotnik mrtev

Golf in drevo Youtube
Nova smrtna žrtev naših cest.

"Ob 18.33 je na cesti med naseljem Prezid in Zaplano, občina Vrhnika, s ceste zletel osebni avto. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi, ena lažje, druga je zaradi poškodb umrla na kraju," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

S ceste v drevo, nato se je prevrnil

58-letni voznik je vozil osebni avtomobil v smeri proti Zaplani. V bližini naselja Prezid je v ovinku zapeljal z vozilom v desno na travnato pobočje, kjer je trčil v drevo, nato pa se je vozilo prevrnilo. V trčenju je bil 59-letni sopotnik tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče. Voznik se je v nesreči lažje telesno poškodoval.

Aktivirani so bili gasilci GB Ljubljana in PGD Stara Vrhnika, ki so izklopili akumulator, pomagali reševalcem in za potrebe policije razsvetlili mesto nesreče.

Dvanajst več mrtvih kot lani

Do nedelje so slovenske ceste po podatkih policije letos terjale 112 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 101 smrtno žrtev. 

 

279888

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.