Slovenija > Črna kronika
115 ogledov

Voznik naj bi bil slaboviden in pod vplivom kokaina

slovenija 07.05.13, Slovenceva cesta, prometna nesreca, nesreca, smrt dveh dekle Anže Petkovšek
Neuradno: Voznik naj bi bil slaboviden, poleg tega da je bil vinjen, pa naj bi bil tudi pod vplivom kokaina.

Na dan prihajajo nove strašljive podrobnosti hude nesreče na Slovenčevi cesti. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah naj bi bil 35-letni D. S., ki je vzel življenje dvema dekletoma, slaboviden in pod vplivom kokaina. "Znanci namreč vedo, da je imel težave z drogo. Sigurno je bil pod vplivom kokaina," nam je dejal bralec, katerega ime hranimo v uredništvu. Izvedeli smo še, da je lastnik lokala Ferent v Ljubljani in da je trenutno na prostosti. "Grozno, da takšnega človeka pustijo na prostosti in ga ne pridržijo. Kaj, če bo ubil še koga?" še pravi naš vir.

Večkrat kršil predpise

Že včeraj smo poročali, da je bil povzročitelj nesreče močno vinjen, vozil pa naj bi tudi pod vplivom drog. Bil je brez veljavnega vozniškega dovoljenja, nesrečo pa je povzročil z neregistriranim vozilom. Na Generalni policijski upravi so dejali, da je povratnik in je že večkrat kršil cestnoprometno predpise.

Grozi mu do 12 let

Danes bo jasno, ali ga bo zaslišal preiskovalni sodnik, ki mu lahko odredi pripor. Obeta se mu kazenska ovadba zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu in zapustitve ponesrečenk brez pomoči. Grozi mu do 12 let zapora.

Komentarjev 28
  • Žurnalček 23:47 08.maj 2013.

    Vsakemu , ki mu grozi več kot 8 let zapora , mora tako ali tako čakati na sodbo v priporu .

  • Žurnalček 23:43 08.maj 2013.

    Za okolnost : vzemirjanje javnosti , pa teli kurčevski sodniki zgleda še niso slišal !Njegova izpustitev je VZNEMIRILA JAVNOST in zato marš u keho z njim!

  • Žurnalček 23:40 08.maj 2013.

    Lokal Ferent , je bila kultni LJ. lokal za vse študente PRAVA in ni ga sodnika , ki ne pozna lastnika .