Slovenija > Črna kronika
7516 ogledov

Voznika izsledili, zdaj iščejo še enega

Novice: prometna nesreča znak policija trikotnik nesreča Nik Rovan
Policisti PU Novo mesto so izsledili voznika tovornega vozila, ki je bil v Krškem udeležen v prometni nesreči. Zdaj iščejo še enega voznika.

Nesreča se je zgodila ob 9.58 na Cesti krških žrtev v Krškem. 60-letni voznik tovornega vozila znamke DAF je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval z vožnjo. Policisti so takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev povzročitelja nesreče. 

Na podlagi pregleda nadzornih kamer, najdenih sledi nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na naš poziv, so  povzročitelja izsledili na območju Črnomlja. Policisti opravljajo ogled in izvajajo vsa potrebna dejanja za zavarovanje sledov prometne nesreče. 

Prometni znak in trak ob nesreči Prehod za pešce Slovenija S tovornjakom trčil v peško, ki je umrla, voznik pobegnil

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta se udeležili ogleda kraja prometne nesreče. Okoliščine policisti še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi o ugotovitvah in izsledkih seznanili pristojno tožilstvo. 

Policija se ob tem zahvaljuje vsem, ki so posredovali informacije o prometni nesreči. Ker pa še vedno niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, prosijo morebitne ostale očividce, ki jih še niso poklicali, da to storijo. K temu pozivajo predvsem voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju in kasneje odpeljal. Informacije lahko sporočite na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • uni65 21:28 09.februar 2018.

    Je pač premalo star za upokojitev

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 17:43 09.februar 2018.

    A je še koga drugega zmotlo to, da je to 60-letni voznik? Naj mi en pove, kako naj 55 in več letni in voznik, še normalno vozi kot poklicni voznik tovornega vozila?